Italské těstoviny s česnekem a petrželí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 523 kcal
 - Sacharidy 83 g
 - Tuky 13 g
 - Sodík 121 mg
 - Bílkoviny 16 g
 - Uhlovodany 83 g
 - Cholesterol 16.5 mg
 - Draslík 72.7 mg
 - Vláknina 1301.3 mg
 - Vitamín A 1301.3 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 14.7 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 15.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Těstoviny vaříme ve slané vodě po dobu 4 minut. Propláchneme je teplou vodou a necháme je oschnout a odložíme bokem na teplé místo.
 - 
                                2
Na pánvi necháme rozpustit máslo a osmahneme česnek. Těstoviny dáme na pánev a pečlivě je promícháme s česnekem, aby se chutě promíchali. Několik minut smažíme, za stálého míchání.
 - 
                                3
Vše zakápneme olivovým olejem, a sejmeme z ohně. Posypeme nasekanou petrželkou. Přidáme špetku soli a pepře, naaranžujeme nasekané bylinky a podáváme.