Těstoviny se čtyřmi druhy sýrů
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 627 kcal
 - Sacharidy 77 g
 - Tuky 19 g
 - Sodík 724 mg
 - Bílkoviny 27 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 46.8 mg
 - Draslík 20.5 mg
 - Vláknina 39.8 mg
 - Vitamín A 39.8 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Těstoviny uvaříme v dostatečném množství osolené vody a slijeme.
 - 
                                2
V kastrolu zvolna ohřejeme smetanu s nakrájeným ementálem, fontinou, gorgonzolou a s nastrouhaným parmezánem.
 - 
                                3
Ohřátou směs nalijeme na horké těstoviny a promícháme. Pokrm podle chuti opepříme.
 - 
                                4
Ihned podáváme.