Rybí rýžové nudle
Suroviny
- 450 g Mořský ďas
 - 120 g Nudle rýžové
 - 1 ks Limetka
 - 2 ks Šalotka
 - 1 ks Chilli paprička
 - 2 ks Chilli paprička zelená
 - 2 stroužek Česnek
 - 4 polévková lžíce Olej rostlinný
 - 1 polévková lžíce Limetková šťáva
 - 2 polévková lžíce Chilli omáčka
 - 2 polévková lžíce Omáčka sojová pikantní
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 335 kcal
 - Sacharidy 45 g
 - Tuky 9 g
 - Sodík 323 mg
 - Bílkoviny 20 g
 - Uhlovodany 43 g
 - Cholesterol 28.1 mg
 - Draslík 802 mg
 - Vláknina 2263.5 mg
 - Vitamín A 2263.5 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 20.4 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Nejprve musíme nechat marinovat ryby po 2 hodiny, a to ve směsi oleje, zelené papričky, limetkové šťávy a rybí omáčky.
 - 
                                2
Nudle přelijeme na 10 minut vroucí vodou a po scezení necháme okapat.
 - 
                                3
Ve woku v oleji opečeme plátky šalotky. nakrájenou papričku a česnek a necháme zlátnout. Přidáme zbývající omáčky a poté i marinované ryby. Za stálého míchání restujeme, dokud není ryba měkká.
 - 
                                4
Hotové nudle se směsí promícháme.