Kachní prsíčka rýžovými nudlemi a pórkem
Suroviny
- 250 g Nudle rýžové
 - 300 g Kachní prsa
 - 100 g Rajčata Cherry
 - 500 ml Voda pitná
 - 400 ml Mléko kokosové
 - 1 kávová lžička Kari pasta
 - 1 kávová lžička Cukr palmový
 - 1 ks Mango
 - 2 ks Pórek
 - 1 špetka Sůl
 - 4 polévková lžíce Olej rostlinný
 - 2 polévková lžíce Omáčka ústřicová
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 724 kcal
 - Sacharidy 89 g
 - Tuky 32 g
 - Sodík 361 mg
 - Bílkoviny 23 g
 - Uhlovodany 89 g
 - Cholesterol 57.8 mg
 - Draslík 907 mg
 - Vláknina 10619.5 mg
 - Vitamín A 10619.5 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 42.9 mg
 - Vitamín E 2.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 7.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Tenké rýžové nudle uvaříme v osolené vodě, propláchneme a necháme stranou.
 - 
                                2
Z kachních prsou odstraníme kůži a nakrájíme je na kousky, které vložíme na půl hodiny do ústřicové omáčky.
 - 
                                3
Mezitím si připravíme zeleninu. Pórek očistíme, omyjeme a nakrájíme na větší kousky. Mango oloupeme a pokrájíme na kostky. Omytá rajčata rozdělíme na polovinu.
 - 
                                4
Na rozpáleném oleji ve woku nejdříve osmažíme pórek, mango a rajčata, poté je dáme na stranu pánve. Přidáme maso a smažíme ho, dokud není měkké. K masu přidáme kokosové mléko a kari pastu a vše smícháme s osmaženou zeleninu. Krátce povaříme.
 - 
                                5
Nakonec do směsi přidáme nudle a zlehka promícháme.