Conchiglie s kaviárem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 417 kcal
 - Sacharidy 53 g
 - Tuky 15 g
 - Sodík 687 mg
 - Bílkoviny 18 g
 - Uhlovodany 53 g
 - Cholesterol 77.1 mg
 - Draslík 213.8 mg
 - Vláknina 5710 mg
 - Vitamín A 5710 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 21.5 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Ve vařící vodě spaříme rajčata, oloupeme, zbavíme semínek, pokrájíme na kostičky. Petrželku jemně nasekáme.
 - 
                                2
Oloupeme stroužek česneku, mírně ho podrtíme. Tuňáka vidličkou rozdrobíme. Do pánve nalijeme olej, osmažíme na něm stroužek česneku. Pak česnek vyhodíme. Přidáme nakrájená rajčata, špetku soli a špetku čerstvě mletého pepře, za občasného zamíchání 4-5 minut dusíme.
 - 
                                3
Přidáme rozdrobené maso z konzervovaného tuňáka a kaviár, posypeme vše nasekanou petrželkou, promícháme a stáhneme pánev ze sporáku. Mezitím uvaříme těstoviny v osolené vodě. Scedíme je, přendáme na servírovací mísu, promícháme s připravenou omáčkou a horké podáváme.