Fettucine s čerstvou rajčatovou omáčkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 593 kcal
 - Sacharidy 73 g
 - Tuky 26 g
 - Sodík 651 mg
 - Bílkoviny 19 g
 - Uhlovodany 73 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 274.8 mg
 - Vláknina 10896 mg
 - Vitamín A 10896 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 19.4 mg
 - Vitamín E 1.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rajčata, olivy a kapary nakrájíme na kousky, smícháme s ostatními surovinami kromě těstovin. Hotovou omáčku zakryjeme, dáme alespoň na 2 hodiny do chladničky.
 - 
                                2
Připravíme těstoviny podle návodu na obalu al dente, scedíme je a vrátíme do hrnce. Do horkých těstovin zamícháme studenou omáčku a podáváme.