Fusilli s mozzarellou a zeleninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 742 kcal
 - Sacharidy 90 g
 - Tuky 31 g
 - Sodík 714 mg
 - Bílkoviny 29 g
 - Uhlovodany 90 g
 - Cholesterol 5.1 mg
 - Draslík 503.5 mg
 - Vláknina 19518 mg
 - Vitamín A 19518 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 21.3 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Připravíme těstoviny podle návodu na obalu al dente, důkladně je scedíme a vložíme do olejem vytřeného pekáče.
 - 
                                2
V průběhu vaření těstovin smažíme na oleji při střední teplotě na kolečka nakrájené lilky, cukety a cibuli asi 5 minut dozlatova.
 - 
                                3
Vložíme rajčata, dobromysl, cayenský pepř a olivy a 5 minut mírně vaříme. Zeleninovou omáčku nalijeme na těstoviny, přisypeme třetinu celkového množství mozzarelly, osolíme, opepříme a promícháme. Povrch posypeme parmezánem a zbývající mozzarellou.
 - 
                                4
Fusilli zapékáme zhruba 10 minut, až se sýr roztaví a zezlátne.