Špagety Ragutáty II
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 80 kcal
 - Sacharidy 16 g
 - Tuky 0 g
 - Sodík 1 mg
 - Bílkoviny 3 g
 - Uhlovodany 2 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 29.2 mg
 - Vláknina 680 mg
 - Vitamín A 680 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.5 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na rozpáleném oleji zesklovatíme nadrobno nakrájenou cibuli,přidáme na kostičky (1,5 x 1,5 cm)nakrájené maso a orestujeme. Poté přidáme celý pokrájený obsah Moravanky i s nálevem. Kdo nemá rád moc ostré, feferonky vynechá. Pak přidáme plnou sklenici od Moravanky vody a dusíme dokud není maso měkké.
 - 
                                2
Přidáme celý kečup a chvíli povaříme. Mezitím si rozmícháme ve vodě mouku a trošku zahustíme. Provaříme za stálého míchání asi 4min.
 - 
                                3
Ve slané vodě s olejem si mezitím uvaříme dle návodu špagety. Servírujeme na talíře špagety, doprostřed omáčku a vše posypeme strouhaným sýrem.