Skopové podle Dobromily

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 90 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Skopové maso přední
  • 250 g Cibule
  • 5 g Sůl
  • 3 g Pepř černý mletý
  • 30 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 80 g Sádlo škvařené
  • 7 dl Vývar z hovězích kostí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 646 kcal
  • Sacharidy 14 g
  • Tuky 55 g
  • Sodík 1226 mg
  • Bílkoviny 26 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 128.2 mg
  • Draslík 1185 mg
  • Vláknina 2995 mg
  • Vitamín A 2995 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.6 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Oloupeme a nakrájíme cibuli. Maso nakrájíme na menší kostky. V hrnci rozehřejeme sádlo a osmažíme cibulku. Vložíme maso a vše společně osmahneme. Zalijeme vývarem, osolíme, okořeníme a podusíme. Zahustíme moukou a provaříme asi 15 minut.

Komentáře k receptu