Růžičková kapusta po bruselsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 403 kcal
 - Sacharidy 15 g
 - Tuky 32 g
 - Sodík 371 mg
 - Bílkoviny 14 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 213.1 mg
 - Draslík 253.3 mg
 - Vláknina 16865 mg
 - Vitamín A 16865 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 20.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěné a omyté kapustičky dusíme na másle v zapékací skleněné míse. Po chvíli přilijeme vývar, osolíme, ochutíme špetkou oříšku a zvolna vaříme doměkka.
 - 
                                2
Mísu odstavíme z ohně a přidáme smetanu s rozšlehanými žloutky. Vše opatrně zamícháme.
 - 
                                3
Podáváme v míse, ve které se kapusta připravovala.