Krkovička na cibuli, česneku a víně
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 65 kcal
 - Sacharidy 7 g
 - Tuky 2 g
 - Sodík 198 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 1.8 mg
 - Draslík 123.2 mg
 - Vláknina 1965.3 mg
 - Vitamín A 1965.3 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 4.9 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Plátky krkovičky trochu naklepeme, osolíme, opepříme a dáme do vymazaného pekáče. Maso obložíme plátky cibulky a česneku, podlijeme vínem a přikryjeme alobalem. Vše pečeme čtyřicet pět minut. Maso občas přelijeme vypečenou šťávou.
 - 
                                2
Poté odstraníme alobal a bez něj pokračujeme dalších dvacet minut.