Rybí polévka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 529 kcal
 - Sacharidy 14 g
 - Tuky 26 g
 - Sodík 412 mg
 - Bílkoviny 57 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 210 mg
 - Draslík 1469.6 mg
 - Vláknina 11134.2 mg
 - Vitamín A 11134.2 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 111.2 mg
 - Vitamín E 2.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 18.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Hlavu, kostru a vnitřnosti opláchneme a vložíme do hrnce s vodou, osolíme a vaříme doměkka.
 - 
                                2
Vývar přecedíme, maso z kostry obereme, dáme do vývaru.
 - 
                                3
Přidáme vnitřnosti, brokolici a osmaženou zeleninu.
 - 
                                4
Dochutíme muškátovým květem a povaříme.
 - 
                                5
Nakonec do polévky přidáme jíšku.