Osm klenotů zeleninky
Suroviny
- 300 g Cuketa
 - 125 g Hlíva ústřičná
 - 1 kávová lžička Cukr třtinový
 - 1 kávová lžička Olej sezamový
 - 2 kávová lžička Víno rýžové čínské
 - 1 ks Chilli paprička
 - 6 ks Cibulka jarní
 - 1 ks Paprika zelená
 - 1 ks Paprika červená
 - 3 stroužek Česnek
 - 4 polévková lžíce Omáčka sójová
 - 2 polévková lžíce Voda pitná
 - 2 polévková lžíce Olej arašídový (podzemnicový)
 - 2 polévková lžíce Kaštany vodní
 - 3 polévková lžíce Fazolová černá omáčka
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 216 kcal
 - Sacharidy 26 g
 - Tuky 10 g
 - Sodík 186 mg
 - Bílkoviny 7 g
 - Uhlovodany 22 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 808 mg
 - Vláknina 9615 mg
 - Vitamín A 9615 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 119.9 mg
 - Vitamín E 2.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rozehřejeme rostlinný olej na předehřátém woku, přidáme pokrájené jarní cibulky a česnek a smažíme 30 vteřin. Přidáme pokrájenou červenou a zelenou papriku, pokrájené vodní kaštany, chilli papričku a pokrájenou cuketu a smažíme 3 minuty. Přidáme hlívu ústřičnou, čínské rýžové víno, omáčku z černých fazolí, sójovou omáčku, cukr a vodu a smažíme další 4 minuty.
 - 
                                2
Pokrm pokapeme sezamovým olejem a ihned podáváme.