Debrecínské kotlety
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 312 kcal
 - Sacharidy 7 g
 - Tuky 23 g
 - Sodík 570 mg
 - Bílkoviny 23 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 57.5 mg
 - Draslík 487.3 mg
 - Vláknina 4668.3 mg
 - Vitamín A 4668.3 mg
 - Vitamín B6 0.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 20.2 mg
 - Vitamín E 1.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vepřové kotlety na okrajích nařízneme, naklepeme a nasolíme. Na sádle osmažíme cibuli nadrobno, zasypeme paprikou a necháme zpěnit. Na tento základ vložíme kotlety, podlijeme vodou a necháme pozvolna zakryté dusit, mírně podléváme.
 - 
                                2
Když je maso skoro měkké přidáme nakrájenou papriku a rajčata a společně dusíme doměkka. Nakonec přidáme na kolečka nakrájenou debrecínskou klobásu, prohřejeme, dochutíme a můžeme podávat.