Debrecínské vepřové kotlety

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 50 g Slanina vepřová
  • 100 g Klobása debrecínská
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 0.5 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 1 ks Cibule
  • 3 ks Rajčata
  • 3 ks Paprikové lusky čerstvé
  • 4 ks Vepřové kotlety
  • 1 polévková lžíce Sádlo škvařené
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 412 kcal
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 28 g
  • Sodík 358 mg
  • Bílkoviny 30 g
  • Uhlovodany 11 g
  • Cholesterol 80.4 mg
  • Draslík 657.2 mg
  • Vláknina 2383.5 mg
  • Vitamín A 2383.5 mg
  • Vitamín B6 1.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 58.3 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté, naklepané a osolené kotlety opečeme na sádle a přendáme je na nahřátý talíř.

  • 2

    Na stejném sádle osmahneme jemně nakrájenou cibuli, přidáme očištěné, na proužky nakrájené papriky a oloupaná, nakrájená rajčata. Osolíme, přidáme mletou papriku, vložíme kotlety a dusíme doměkka.

  • 3

    Zvlášť osmahneme nakrájenou slaninu a klobásu a přidáme k ostatnímu.

Komentáře k receptu