Jehněčí hašé
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 484 kcal
 - Sacharidy 11 g
 - Tuky 32 g
 - Sodík 629 mg
 - Bílkoviny 22 g
 - Uhlovodany 10 g
 - Cholesterol 257.7 mg
 - Draslík 298.4 mg
 - Vláknina 4177.5 mg
 - Vitamín A 4177.5 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 35.9 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1441.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso omyjeme, očistíme. Maso a nahrubo nakrájenou zeleninu uvaříme ve slané vodě doměkka, potom vše jemně umeleme. Přidáme najemno nakrájenou cibuli, pepř, vejce, přisolíme a podle potřeby směs zahustíme strouhankou.
 - 
                                2
Máslem vymažeme pekáč a naplníme směsí. Pečeme v předehřáté troubě
 - 
                                3
25 minut.