Salát z mrkve, ředkviček a jarní cibulky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 157 kcal
 - Sacharidy 19 g
 - Tuky 352 g
 - Sodík 139 mg
 - Bílkoviny 3 g
 - Uhlovodany 8 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 171 mg
 - Vláknina 11667.5 mg
 - Vitamín A 11667.5 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 10.8 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Mrkve oškrábeme, omyjeme a nastrouháme najemno. Ředkvičky omyjeme a nakrájíme na tenká kolečka. Jarní cibulky i se zelenou natí omyjeme a nakrájíme na tenké plátky.
 - 
                                2
V míse smícháme sójovou omáčku, med a sezamový olej, podle chuti přidáme pepř a sůl.
 - 
                                3
Připravenou mrkev, ředkvičky a cibulky nasypeme k nálevu, důkladně promícháme a podáváme.