Vývar s petrželovým kapáním
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 276 kcal
 - Sacharidy 24 g
 - Tuky 10 g
 - Sodík 150 mg
 - Bílkoviny 21 g
 - Uhlovodany 22 g
 - Cholesterol 166.1 mg
 - Draslík 317.5 mg
 - Vláknina 4037 mg
 - Vitamín A 4037 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3.7 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso vložíme do hrnce s vodou a solí. Zvolna vaříme a sbíráme tmavou pěnu. Přidáme celý pepř, zeleninu, cibuli a uvaříme doměkka. Poté vývar scedíme.
 - 
                                2
Mezitím připravíme kapání. V misce smícháme mléko, vejce, najemno nasekanou petrželku, špetku soli, olej a mouku.
 - 
                                3
Přes cedník prolisujeme do vroucí osolené vody. Krátce povaříme a kapání přidáme do vývaru.