Srbská omeleta
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 259 kcal
 - Sacharidy 15 g
 - Tuky 15 g
 - Sodík 228 mg
 - Bílkoviny 17 g
 - Uhlovodany 15 g
 - Cholesterol 492.5 mg
 - Draslík 643.1 mg
 - Vláknina 4139.8 mg
 - Vitamín A 4139.8 mg
 - Vitamín B6 0.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 97.7 mg
 - Vitamín E 1.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na oleji osmahneme cibuli nakrájenou na kolečka a přidáme očištěné, na nudličky nakrájené papriky a na plátky nakrájená rajčata. Osolíme, opepříme a dusíme doměkka.
 - 
                                2
Vejce rozšleháme, osolíme a vlijeme na vymaštěnou pánev, vidličkou vejce srazíme a sklepneme k okraji pánve. Do středu omelety vložíme udušenou zeleninu, omeletu svineme a vyklopíme na ohřátý talíř.
 - 
                                3
Ihned podáváme.