Hovězí na špejli se zeleninou a bramborami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 477 kcal
 - Sacharidy 24 g
 - Tuky 27 g
 - Sodík 189 mg
 - Bílkoviny 35 g
 - Uhlovodany 24 g
 - Cholesterol 87.3 mg
 - Draslík 1224.5 mg
 - Vláknina 7450 mg
 - Vitamín A 7450 mg
 - Vitamín B6 1.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 116.9 mg
 - Vitamín E 1.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté maso nakrájíme na kostky a osolíme.
 - 
                                2
Očištěné papriky nakrájíme na větší kousky, cibuli, rajčata a brambory na silnější kousky. Na špejle nebo na jehly napichujeme střídavě maso, cibuli, papriky, rajčata a brambory. Osolíme a opékáme v troubě nebo na rožni. Maso často poléváme, dokud nezměkne.