Burgundská polévka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 191 kcal
 - Sacharidy 15 g
 - Tuky 185 g
 - Sodík 98 mg
 - Bílkoviny 3 g
 - Uhlovodany 9 g
 - Cholesterol 11.9 mg
 - Draslík 442.7 mg
 - Vláknina 8951.4 mg
 - Vitamín A 8951.4 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 23.2 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Tykev, karotku, celer omyjeme, oloupeme a nakrájíme na kostky. Zelí nakrájíme na tenké plátky, oloupané brambory na nudličky. Oloupaný česnek nakrájíme na tenké plátky a celerovou nať rozsekáme. Na polovině tuku podusíme česnek, celer a karotku.
 - 
                                2
Do měkké zeleniny přidáme vodu, osolíme, přidáme zelí, tykev
 - 
                                3
a brambory.
 - 
                                4
Uvaříme doměkka. Nakonec dáme do polévky zbytek tuku a okořeníme pepřem a pažitkou.
 - 
                                5