Hlívová polévka s játry
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 635 kcal
 - Sacharidy 37 g
 - Tuky 28 g
 - Sodík 1854 mg
 - Bílkoviny 33 g
 - Uhlovodany 34 g
 - Cholesterol 4.5 mg
 - Draslík 911.6 mg
 - Vláknina 8037.5 mg
 - Vitamín A 8037.5 mg
 - Vitamín B6 1.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 30.9 mg
 - Vitamín E 2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 42 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. Rozehřejeme olivový olej a cibuli s nakrájenými játry na něm lehce orestujeme.
 - 
                                2
Houby očistíme, opereme, nakrájíme a asi po 5 minutách přidáme k játrům. Přibližně po 5 minutách všechno podlijeme vývarem a vermutem.
 - 
                                3
Polévku dochutíme bylinným likérem, solí a pepřem a asi 5 minuty necháme vařit na mírném ohni.
 - 
                                4
Rukolu nakrájíme nahrubo a krátce před podáváním přidáme do polévky.