Polévka žampiónová
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 344 kcal
 - Sacharidy 8 g
 - Tuky 31 g
 - Sodík 89 mg
 - Bílkoviny 12 g
 - Uhlovodany 8 g
 - Cholesterol 281.3 mg
 - Draslík 591.9 mg
 - Vláknina 3240 mg
 - Vitamín A 3240 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 17 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 34.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Jíšku zalijeme vodou a povaříme.
 - 
                                2
Žampióny, očistíme, pokrájíme na plátky, podusíme na másle s citrónovou šťávou a trochou vody doměkka.
 - 
                                3
Přidáme do polévky a povaříme.
 - 
                                4
Vmícháme rozšlehané vejce a podáváme s osmaženou houskou.