Králík na víně
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 439 kcal
 - Sacharidy 15 g
 - Tuky 24 g
 - Sodík 482 mg
 - Bílkoviny 39 g
 - Uhlovodany 15 g
 - Cholesterol 108.5 mg
 - Draslík 1693.4 mg
 - Vláknina 5306.5 mg
 - Vitamín A 5306.5 mg
 - Vitamín B6 1.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 14.3 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 9.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso očistíme a protkneme proužky slaniny, osolíme.
 - 
                                2
Zbylou slaninu drobně nakrájíme rozškvaříme, osmahneme na ni drobně nakrájenou cibuli. Poté přidáme máslo, připraveného králíka a opečeme jej po celém povrchu.
 - 
                                3
Za častého polévání šťávou pečeme do poloměkka. Následně přidáme nasekaný česnek, sekanou petrželovou nať, hříbky nakrájené na plátky. Přilijeme víno, přidáme oloupaná rozkrájená rajčata a dodusíme do měkka.