Hovězí dušené v mrkvi

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 110 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 500 g Hovězí maso zadní
  • 500 g Mrkev kořen
  • 1 ks Sůl
  • 1 polévková lžíce Olej stolní
  • 3 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 153 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 196 g
  • Sodík 64639 mg
  • Bílkoviny 19 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 48.9 mg
  • Draslík 13.3 mg
  • Vláknina 5079.7 mg
  • Vitamín A 5079.7 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Hovězí maso zbavené tuku a nakrájené na kostky lehce opečeme na oleji, podlijeme vodou a dusíme do poloměkka. Pak přidáme očištěnou nakrájenou nebo nastrouhanou mrkev a dusíme doměkka. Pokud chceme šťávu zahustit moukou, tak pak musíme pokrm ještě chvíli vařit. Solíme jen málo.

Komentáře k receptu