Telecí játra na jehle

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Játra telecí
  • 200 g Slanina vepřová
  • 100 g Strouhanka
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 535 kcal
  • Sacharidy 17 g
  • Tuky 34 g
  • Sodík 760 mg
  • Bílkoviny 38 g
  • Uhlovodany 17 g
  • Cholesterol 536.8 mg
  • Draslík 592 mg
  • Vláknina 1239.8 mg
  • Vitamín A 1239.8 mg
  • Vitamín B6 1.6 mg
  • Vitamín B12 0.1 mg
  • Vitamín C 1.1 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 10.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omytá telecí játra nakrájíme na menší kostky a stejně nakrájíme i slaninu.

  • 2

    Na jehlu napichujeme střídavě játra potřená olejem a slaninu posypanou strouhankou. Opepříme a pečeme na rožni po obou stranách. Osolíme až před podáváním.

Komentáře k receptu