Pikantní hovězí kebab

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Hovězí maso mleté
  • 0.5 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 0.5 kávová lžička Skořice mletá
  • 2 kávová lžička Worcester (worcesterská omáčka)
  • 0.5 kávová lžička Chilli koření mleté
  • 1 kávová lžička Tabasco
  • 1 kávová lžička Hořčice Dijonská
  • 1 ks Cibule
  • 2 ks Žemle tuková
  • 2 ks Feferony
  • 1 špetka Sůl
  • 4 stroužek Česnek
  • 1 polévková lžíce Potočnice
  • 3 polévková lžíce Olej rostlinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 317 kcal
  • Sacharidy 20 g
  • Tuky 12 g
  • Sodík 165 mg
  • Bílkoviny 30 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 77.5 mg
  • Draslík 538.1 mg
  • Vláknina 1505.6 mg
  • Vitamín A 1505.6 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 15 mg
  • Vitamín E 0.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibuli, česnek a feferony nadrobno rozsekáme, v míse smícháme s masem a kořením, osolíme. Žemle namočíme do vody, vymačkáme, přidáme do směsi.

  • 2

    Důkladně promísíme, vytvoříme kuličky nebo placičky a na rozpáleném oleji usmažíme do zlatova.

Komentáře k receptu