Srbská pleskavica s cibulí

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 750 g Hovězí maso mleté
  • 3 ks Cibule
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 0.01 dl Olej olivový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 289 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 10 g
  • Sodík 185 mg
  • Bílkoviny 41 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 116.3 mg
  • Draslík 759.2 mg
  • Vláknina 2589.8 mg
  • Vitamín A 2589.8 mg
  • Vitamín B6 0.8 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 5.6 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibule oloupeme a nakrájíme najemno. Hovězí maso opepříme, osolíme, důkladně promícháme s nakrájenou cibulí a vytvoříme z něj placky silné asi 0,5 cm o průměru 10-15 cm.

  • 2

    V pánvi rozehřejeme olej a placky na něm po obou stranách upečeme dozlatova.

  • 3

    Podáváme teplé se smaženými bramborovými hranolkami a šopským salátem.

Komentáře k receptu