Guláš s kapary

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 105 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 150 g Hovězí maso přední
  • 20 g Olej rostlinný
  • 5 g Kapary
  • 100 ml Voda pitná
  • 1 kávová lžička Citronová šťáva
  • 1 ks Cibule
  • 1 špetka Sůl
  • 2 stroužek Česnek
  • 2 polévková lžíce Protlak rajčatový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 263 kcal
  • Sacharidy 13 g
  • Tuky 16 g
  • Sodík 180 mg
  • Bílkoviny 18 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 46.5 mg
  • Draslík 342.4 mg
  • Vláknina 1922 mg
  • Vitamín A 1922 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 6 mg
  • Vitamín E 1.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Nasucho opečené na kostky nakrájené maso osolíme, přidáme nahrubo nakrájenou cibuli a česnek, podlijeme a chvíli podusíme. Když se šťáva vydusí, přidáme olej a osmažíme, podlijeme trochou vody, přidáme rajčatový protlak, rozmícháme a dusíme.

  • 2

    Když je maso měkké, přidáme do šťávy rozsekané kapary a několik kapek citronové šťávy.

Komentáře k receptu