Roastbeef

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 3

Suroviny

  • 80 g Sádlo škvařené
  • 400 g Hovězí maso přední
  • 100 g Hořčice Dijonská
  • 100 ml Olej slunečnicový
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 0.5 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 0.5 polévková lžíce Worchester čistě přírodní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 786 kcal
  • Sacharidy 1 g
  • Tuky 73 g
  • Sodík 371 mg
  • Bílkoviny 30 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 108.5 mg
  • Draslík 446.2 mg
  • Vláknina 88.3 mg
  • Vitamín A 88.3 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 14.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Smícháme hořčici s olejem a worchesterskou omáčkou. Do směsi vložíme roštěnec a ze všech stran směsí obalíme. Necháme v chladničce přes noc marinovat.

  • 2

    Druhý den maso otřeme z marinády, osušíme, osolíme a opepříme.

  • 3

    Maso ze všech stran smažíme na rozpáleném sádle. Poté maso vložíme do pekáče, přelijeme výpekem ze smažení a v troubě předehřátí na 130 °C pečeme zhruba 30 minut.

  • 4

    Upečené maso necháme několik minut „vydechnout“, poté krájíme na tenké plátky a podáváme.

Komentáře k receptu