Velmi krvavý biftek
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 632 kcal
 - Sacharidy 0 g
 - Tuky 47 g
 - Sodík 116 mg
 - Bílkoviny 52 g
 - Uhlovodany 0 g
 - Cholesterol 216 mg
 - Draslík 1.9 mg
 - Vláknina 79.5 mg
 - Vitamín A 79.5 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 1.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 21.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso necháme 20 minut odležet při pokojové teplotě.
 - 
                                2
Osolíme, opepříme a necháme ho osmahnout na rozpáleném oleji s máslem.
 - 
                                3
Smažíme 45 vteřin z každé strany.