Asijská hovězí polévka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 586 kcal
 - Sacharidy 94 g
 - Tuky 13 g
 - Sodík 1126 mg
 - Bílkoviny 24 g
 - Uhlovodany 94 g
 - Cholesterol 31.5 mg
 - Draslík 1247.6 mg
 - Vláknina 4013.9 mg
 - Vitamín A 4013.9 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 15.3 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rýžové nudle namočíme asi na 20 minut do teplé vody, aby změkly. Slijeme je a dáme zatím stranou.
 - 
                                2
Vývar přivedeme k varu, rybí omáčku a poté značně snížíme teplotu. Další velkou nádobu naplníme vodou a dáme vařit. Do vařící vody vložíme sušené nudle a omyté fazolové klíčky. Vaříme tak dlouho, až jsou nudle měkké, ale ne rozvařené. Fazolové klíčky by si měly zachovat křehkost.
 - 
                                3
Nudle s fazolovými klíčky i vařící vývar rozdělíme do 6 servírovacích misek, přidáme okapané rýžové nudle, stejnoměrně rozdělíme kolečka syrové cibule, nasekanou jarní cibulku a plátky syrového steaku. Ozdobíme listy koriandru a máty.