Tatarské jednohubky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 5

Suroviny

  • 500 g Hovězí svíčková
  • 100 g Anglická slanina
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 2 ks Cibulka jarní
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 polévková lžíce Hořčice Dijonská
  • 0.47 polévková lžíce Olej rostlinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 241 kcal
  • Sacharidy 1 g
  • Tuky 10 g
  • Sodík 379 mg
  • Bílkoviny 25 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 55.6 mg
  • Draslík 411.3 mg
  • Vláknina 406.2 mg
  • Vitamín A 406.2 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.4 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omytou a očištěnou hovězí svíčkovou rozkrájíme po vláknu na tenké plátky, naklepeme je, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí.

  • 2

    Cibulku očistíme, pokrájíme na tenká kolečka. Posypeme jimi plátky masa, svineme do závitků a vložíme do mrazničky na cca 20 minut.

  • 3

    Potom závitky obalíme anglickou slaninou, napíchneme na párátka a ze všech stran opékáme na oleji asi 4 minuty.

Komentáře k receptu