Omeleta s ledvinkami

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 3

Suroviny

  • 50 g Máslo čerstvé
  • 80 g Telecí ledviny
  • 200 g Salát rajčatovo-paprikový
  • 100 ml Bešamel
  • 6 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 404 kcal
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 31 g
  • Sodík 405 mg
  • Bílkoviny 21 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 610.1 mg
  • Draslík 281.2 mg
  • Vláknina 1399.7 mg
  • Vitamín A 1399.7 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.6 mg
  • Vitamín E 1.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 22.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na pánvi rozpustíme část másla, telecí ledvinky nakrájíme na kostičky a na másle zprudka opečeme 4 minuty. Stáhneme z ohně a zalijeme bešamelem, promícháme a dáme zatím stranou.

  • 2

    V misce rozšleháme vejce, přidáme špetku soli a pepře, vlijeme na rozehřáté zbylé máslo a usmažíme omeletu, kterou opečeme po obou stranách. Přendáme na talíř, podélně rozřízneme a naplníme ledvinkami s bešamelem.

  • 3

    Podáváme se salátem z čestvé zeleniny jako večeři.

Komentáře k receptu