Suchý čevab
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 379 kcal
 - Sacharidy 15 g
 - Tuky 18 g
 - Sodík 300 mg
 - Bílkoviny 40 g
 - Uhlovodany 15 g
 - Cholesterol 116.7 mg
 - Draslík 599.1 mg
 - Vláknina 6669.8 mg
 - Vitamín A 6669.8 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 66 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Oloupanou cibuli a očištěné papriky nadrobno nakrájíme a promícháme.
 - 
                                2
Omyté hovězí a vepřové maso nakrájíme na kousky, vmícháme do cibule, osolíme a opepříme. Necháme 1-2 hodiny stát.
 - 
                                3
Maso vyjmeme, očistíme od cibule a paprik a opékáme na sádle. Poté k měkkému masu přidáme cibuli s paprikami a za stálého míchání zvolna opékáme dozlatova.
 - 
                                4
Podáváme se zeleninovým salátem.