Pošírovaná treska
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 156 kcal
 - Sacharidy 6 g
 - Tuky 2 g
 - Sodík 109 mg
 - Bílkoviny 29 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 60.5 mg
 - Draslík 681.5 mg
 - Vláknina 2770 mg
 - Vitamín A 2770 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 32.9 mg
 - Vitamín E 1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V hrnci smícháme vodu, mléko, oloupaný a nakrájený citrón a uvedeme do varu. Vložíme filety, nejsou-li zakryté, přidáme tekutinu. Pošírujeme 4 minuty na každý centimetr tloušťky filetu. Vyjmeme z hrnce, rozdělíme na talíře a ozdobíme petrželí.