Jablkovo-medový křen
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 82 kcal
- Sacharidy 22 g
- Tuky 0 g
- Sodík 811 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 22 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 245.7 mg
- Vláknina 5425 mg
- Vitamín A 5425 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 40.2 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Jablka rozčtvrtíme, oloupeme a odstraníme jaderník. Nakrájíme je na malé kostičky a v troše vody povaříme doměkka. Uvařená jablka rozšleháme metlou a necháme důkladně vychladnout. Přimícháme med a křen a ochutíme worcesterskou omáčkou a špetkou soli. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        