Nevařená ředkvičková polévka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 227 kcal
 - Sacharidy 14 g
 - Tuky 17 g
 - Sodík 640 mg
 - Bílkoviny 7 g
 - Uhlovodany 10 g
 - Cholesterol 1.8 mg
 - Draslík 281.1 mg
 - Vláknina 3523 mg
 - Vitamín A 3523 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 14 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Ředkvičky a rukolu omyjeme a pokrájíme na drobné kousky.
 - 
                                2
Zalijeme vývarem, octem, olejem a jogurtem.
 - 
                                3
Vše dobře promícháme, osolíme a opepříme, dochutíme utřeným česnekem.
 - 
                                4
Servírujeme dobře vychlazené.