Červená řepa dušená s jablky

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 750 g Červená řepa
  • 1 ks Cibule
  • 3 ks Jablka
  • 1 špetka Sůl
  • 2 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 242 kcal
  • Sacharidy 41 g
  • Tuky 9 g
  • Sodík 207 mg
  • Bílkoviny 4 g
  • Uhlovodany 41 g
  • Cholesterol 12 mg
  • Draslík 806.4 mg
  • Vláknina 17050 mg
  • Vitamín A 17050 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 17.9 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 12.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na másle zpěníme cibuli, přidáme oloupanou a nahrubo nastrouhanou řepu a osolíme. Mírně podlijeme a dusíme téměř doměkka.

  • 2

    Potom přidáme nastrouhaná jablka, přisolíme a vše dodusíme.

  • 3

    Podáváme k minutkám i k vařenému hovězímu masu.

Komentáře k receptu