Fazole toskánské s tuňákem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 378 kcal
 - Sacharidy 50 g
 - Tuky 8 g
 - Sodík 38 mg
 - Bílkoviny 29 g
 - Uhlovodany 50 g
 - Cholesterol 8.3 mg
 - Draslík 1149.6 mg
 - Vláknina 20883.5 mg
 - Vitamín A 20883.5 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 11.6 mg
 - Vitamín E 1.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Do misky dáme nasekané jarní cibulky a fazole a promícháme. Rajčata nakrájíme na klínky. Přidáme rajčata do směsi fazolí a jarní cibulky.
 - 
                                2
Rozebereme tuňáka a přidáme s petrželkou do směsi fazolí a cibulky.
 - 
                                3
Smícháme ve sklenici se šroubovacím uzávěrem citronovou šťávu, olivový olej, rozetřený česnek a med. Třepeme sklenicí, dokud zálivka vytvoří hustou hmotu.
 - 
                                4
Zálivkou přelijeme fazolový salát. Promícháme a podáváme.