Čerstvá papája plněná jasmínovým sirupem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 54 kcal
- Sacharidy 15 g
- Tuky 0 g
- Sodík 5 mg
- Bílkoviny 0 g
- Uhlovodany 15 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 37.4 mg
- Vláknina 1068 mg
- Vitamín A 1068 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.8 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Vodu vlijeme do rendlíku, přidáme cukr a za stálého míchání zahříváme do rozpuštění. Poté necháme zvolna povařit cca 4 minuty. Roztok přelijeme do misky, po vychladnutí do něj vmícháme jasmínové květy a necháme luhovat cca 20 minut. Několik si jich ponecháme na dozdobení. 
- 
                                2Mezitím připravíme papáju. Oloupeme, podélně rozkrojíme, lžičkou vydlabeme a odstraníme semínka. Půlky rozložíme na servírovací tác a zapkápneme šťávou vymačkanou z limety. 
- 
                                3Sirup scedíme, naplníme jim papáju, dozdobíme kvítky jasmínu a podáváme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        