Grepy pod čepicí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 661 kcal
 - Sacharidy 162 g
 - Tuky 1 g
 - Sodík 101 mg
 - Bílkoviny 11 g
 - Uhlovodany 139 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 909.3 mg
 - Vláknina 19200 mg
 - Vitamín A 19200 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 187.2 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Grepy rozpůlíme, dužinu vcelku oddělíme od kůry, vyjmeme a jednotlivé dílky zbavíme tenké slupky. Pak je vrátíme zpět do kůry, která poslouží jako miska.
 - 
                                2
Na každou dáme po lžíci džemu a překryjeme čepicí bílkového sněhu, který jsme našlehali s cukrem v horké vodní lázni do hustého krému.
 - 
                                3
Takto připravené grepy vložíme na 1 minutu do předehřáté trouby zapéct.