Okurka plněná vlašským salátem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 431 kcal
 - Sacharidy 33 g
 - Tuky 29 g
 - Sodík 470 mg
 - Bílkoviny 14 g
 - Uhlovodany 15 g
 - Cholesterol 325 mg
 - Draslík 633.1 mg
 - Vláknina 8830 mg
 - Vitamín A 8830 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 27 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omytou a osušenou okurku částečně oloupeme vroubkovaným nožem. Nakrájíme ji na silnější plátky, střed vyhloubíme lžičkou a naplníme vlašským salátem.
 - 
                                2
Povrch ozdobíme salámovými kornoutky a kolečky rajčat.