Jehněčí maso v alobalu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 651 kcal
 - Sacharidy 0 g
 - Tuky 55 g
 - Sodík 340 mg
 - Bílkoviny 37 g
 - Uhlovodany 0 g
 - Cholesterol 168 mg
 - Draslík 593.4 mg
 - Vláknina 72.9 mg
 - Vitamín A 72.9 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.8 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 36 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso omyjeme, vykostíme a zbavíme loje. Nakrájíme je na větší kostky, vložíme do hrnce, osolíme, okořeníme a přilijeme rozpuštěné máslo smíchané s citronovou šťávou. Promícháme a necháme asi 2 hodiny uležet.
 - 
                                2
Alobal rozdělíme na čtverečky a do každého zabalíme asi 7 kousků masa. Vložíme do pekáče a pečeme ve středně horké troubě.
 - 
                                3
Podáváme na alobalu.