Červená polévka
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 138 kcal
- Sacharidy 17 g
- Tuky 7 g
- Sodík 108 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 417 mg
- Vláknina 4696 mg
- Vitamín A 4696 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 22.8 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Připravíme jíšku z mouky a oleje. 
- 
                                2Oloupeme rajčata. 
- 
                                3Do hotové jíšky přidáme rajčatový protlak, vodu, sůl, bujón a oloupaná rajčata. 
- 
                                4Vaříme 20 minut. 
- 
                                5Do uvařené polévky vmícháme nastrouhaný česnek s bazalkou. 
- 
                                6Polévku servírujeme dostatečně teplou. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        