Zavařené ředkvičky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 69 kcal
 - Sacharidy 16 g
 - Tuky 0 g
 - Sodík 1077 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 16 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 582.9 mg
 - Vláknina 8000 mg
 - Vitamín A 8000 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 37 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Nejprve očistíme ředkvičky.
 - 
                                2
V hrnci povaříme vodu, deko a sůl s trochou cukru.
 - 
                                3
Do zavařovacích sklenic klademe ředkvičky a vrchovatě zalijeme připraveným horkým lákem.
 - 
                                4
Sklenice důkladně uzavřeme.
 - 
                                5
Zavaříme dle běžného postupu a zavařené ředkvičky skladujeme v tmavé a chladné místnosti.