Vařené brambory s bazalkou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 50 g Máslo čerstvé
  • 1 špetka Sůl
  • 1 kg Brambory
  • 1 polévková lžíce Bazalka sušená
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 244 kcal
  • Sacharidy 33 g
  • Tuky 11 g
  • Sodík 84 mg
  • Bílkoviny 7 g
  • Uhlovodany 33 g
  • Cholesterol 15 mg
  • Draslík 1126.9 mg
  • Vláknina 14727.5 mg
  • Vitamín A 14727.5 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 30.2 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 21.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Brambory důkladně omyjeme, i se slupkou uvaříme v osolené vodě do měkka. Oloupeme, ještě horké ponoříme do rozpuštěného másla. Ihned obalíme v bazalce, zlehka osolíme a podáváme.

Komentáře k receptu