Čínské maso
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 312 kcal
 - Sacharidy 10 g
 - Tuky 15 g
 - Sodík 160 mg
 - Bílkoviny 36 g
 - Uhlovodany 10 g
 - Cholesterol 152 mg
 - Draslík 208.5 mg
 - Vláknina 1805 mg
 - Vitamín A 1805 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 53.3 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V míse rozmícháme vejce, solamyl, sůl a trošku vody a v této směsi pečlivě obalíme maso nakrájené na proužky.
 - 
                                2
Osmažíme na oleji, až se kousky masa navzájem neslepují.
 - 
                                3
Přidáme utřený česnek, drobně nakrájenou cibuli, nakrájené papriky, promícháme a zalijeme sójovou omáčkou.
 - 
                                4
Za častého míchání dusíme pod pokličkou.