Ražniči s uzeným masem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 305 kcal
 - Sacharidy 26 g
 - Tuky 15 g
 - Sodík 959 mg
 - Bílkoviny 21 g
 - Uhlovodany 26 g
 - Cholesterol 60 mg
 - Draslík 869 mg
 - Vláknina 12350 mg
 - Vitamín A 12350 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 81.1 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso nakrájíme na malé plátky, oloupané syrové brambory a očištěné papriky nakrájíme na plátky. Cibuli a rajčata na kolečka.
 - 
                                2
Na jehlu napichujeme střídavě maso, cibuli, bramboru, papriku, rajče a hlavičku hub.
 - 
                                3
Směs osolíme a opékáme na rožni nebo pánvičce s tukem.
 - 
                                4
Podáváme s chlebem, bramborovou nebo luštěninovou kaší.