Zapékané drůbeží maso
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1148 kcal
 - Sacharidy 32 g
 - Tuky 73 g
 - Sodík 198 mg
 - Bílkoviny 85 g
 - Uhlovodany 0 g
 - Cholesterol 302.5 mg
 - Draslík 535.5 mg
 - Vláknina 0 mg
 - Vitamín A 0 mg
 - Vitamín B6 1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 4.5 mg
 - Vitamín E 0.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vařené kuře vykostíme a rozdělíme na 6 porcí. Porce dáme do vymazané zapékací nádoby nebo na plech.
 - 
                                2
Na každou porci dáme 1 plátek nebo 2 chesterského nebo jiného plátkového sýra. Zapékáme asi 8 minut pod rozpáleným grilem, dokud se sýr neroztaví.
 - 
                                3
Můžeme servírovat v rozříznutých sezamových houskách.